Retro Square kerah Lengan Pendek Woen Kaos PY-DT004

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangxi, Cina
Ngaran mérek:
PINYANGYU
Jumlah modél:
PY-DT004
Hiasan:
teu aya
Tipe lawon:
Dijait
Fitur:
GELAP CEPOT, Napas, Ukuran Tambih, Sustainable
Kerah:
Kerah pasagi
Beurat lawon:
180 gram
Métode Nyetak:
Percetakan digital
Bahan:
katun organik
Technics:
Kolase / jahitan
Gaya leungeun baju:
Biasa
Panjang Pakéan:
Biasa
Tipe Pola:
Nyitak
Gaya:
Kasual
Panjang leungeun baju (cm):
Pondok
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan:
Ngarojong
Ngaran Produk:
kaos awéwé
Ukuran:
Ukuran Adat
Desain logo:
Merek Logo Khusus
Sampel:
Nampi Sampel Ngepaskeun
Jasa:
Custom OEM ODM
Kecap konci:
kaos awéwé 2020
Logo:
Nyetak Logo Khusus
Jenis:
Kaos T serat poliéster OEM
Lawon:
Serat poliéster
Jenis kelamin:
Awéwé Lady Awéwé
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
50000 Potongan / potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
PE / kantong PVC / atanapi ngarobih
1 sét / kantong 10 sét / karton
Ukuran karton: 40 * 37 ** 16CM
Palabuhan
Shanghai
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

trh (2)trh (3)

v vd2 dv3 df4 fe5 vf6


  • Saméméhna:
  • Teras: