Nyitak Seksi Olahraga Lengan Pendek Awéwé Kaos Kaos PY-DT002

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
Tempat Asalna:
Jiangxi, Cina
Ngaran mérek:
PINYANGYU
Jumlah modél:
PY-DT002
Hiasan:
LOGO, Tombol, Renda, Ruku, Surat, Liang, Kantong, Dasi Pewarna, Manik-manik, Bulu, PATCHES, Sashes, Applique
Tipe lawon:
Dobby, Denim, Renda, Corduroy, Satin, Chiffon, Fleece, Jersey, FLANNEL, Knitted, Worsted, Mesh Fabric, Pleuche
Fitur:
Anti kisut, GELAS CEPOT, Dikomprés, Dihirup, Ditambah Ukuran, Lestari, Anti Ngaleutikan
Kerah:
O-beuheung
Jumlah anu sayogi:
5000
Ukuran Sadia:
S, M, L
Métode Nyetak:
Percetakan digital
Bahan:
Serat Kapas / Awi
Technics:
Digital Print
Gaya leungeun baju:
Biasa
Panjang Pakéan:
Biasa
Tipe Pola:
Nyitak
Gaya:
Kasual
Panjang leungeun baju (cm):
Pondok
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan:
Ngarojong
Ngaran Produk:
Kaos Awéwé
Ukuran:
Ukuran Adat
Lawon:
Katun 100%
Kecap konci:
2020 Pakéan
Logo:
Nyetak Logo Khusus
Desain:
Lacak Joggings Olahraga Nyaman
Usum:
Usum panas
Kualitas:
Qualiy tinggi
Sampel:
Nampi Sampel Ngepaskeun
Jasa:
Custom OEM ODM
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
50000 Potongan / potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
PE / kantong PVC / atanapi ngarobih
1 sét / kantong 10 sét / karton
Ukuran karton: 40 * 37 ** 16CM
Palabuhan
Shanghai
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

hrt (2)hrt (3)

vd ht2


  • Saméméhna:
  • Teras: