Nyandak kabutuhan jalma ngora salaku arah panilitian produk sareng pamekaran pikeun ngarebut kelompok konsumen ngora

6 Oktober 2020, tabuh sapuluh énjing. Nyandak lawon salaku fokus tina inovasi produk, nganjang ka pangetahuan anu relevan sareng karakteristik lawon. Sore, departemen manajemén milah eusi anu aya hubunganana sareng nyungkeun tanaga anu aya hubunganana pikeun panjelasan teoritis sareng diskusi. Nyandak kabutuhan jalma ngora salaku arah tina panilitian sareng pamekaran produk, pamakean iga sareng pola anu kandel bakal ngajantenkeun produkna kandel, modis sareng individual, sareng ngarebut kelompok konsumen ngora pikeun nyiptakeun produk anu langkung saé.


Waktos Post: Nov-26-2020