Pakéan Pinyang nyiptakeun bengkel pabrik anu fléksibel ngahijikeun anyaman, ngawarnaan sareng ngaput

Pesenan pikeun ngan ukur dua atanapi tilu pakean tiasa ditampi

Kusabab ayana intrusi "pabrik badak" Alibaba, transformasi cerdas industri manufaktur garmen parantos janten topik anu panas dina industri deui. Nyatana, ti saprak busana pakean mérek internasional condong jadi "pantun gancang", éta parantos janten kaparigelan unik pikeun pabrik pabrik garmen pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa meunang dina persaingan sengit pikeun minuhan paménta produksi sababaraha ragam, angkatan alit sareng réspon gancang.

Salaku perusahaan tékstil lami sareng sajarah 12 taun, nyandak unggal kasempetan anu dipasihkeun ku jaman mangrupikeun senjata ajaib pikeun ngahanca kamakmuran. Ti saprak 2019, proyék ieu parantos dirobih, ti anyaman, nyetak sareng ngawarnaan dugi ka ngaput sareng ngaput ku téknologi inpormasi Modél ranté pasokan manufaktur tangkas sareng produksi fleksibel parantos didirikeun dina sadaya tautan tina ranté industri sadayana. Kiwari, waktos pangiriman pesenan skala industri Pinyang parantos maju ti 40 dinten normal dugi ka 15 dinten, sareng pesenan pangbalikan gancang (pesenan kalayan kirang ti 2000 lembar) parantos maju janten 7 dinten. Hatur nuhun kana réspon gancang ieu.

Urutan leutikna, goréngna éta. Ieu konsensus industri sandang. Ayeuna, sababaraha pesenan domestik bahkan 2 atanapi 3 lembar, sareng ngan aya 128 potongan SKU tunggal hiji mérek olahraga luar negeri, anu lengkep sarat tina angkatan alit, multi batch sareng waktos pangiriman gancang. Perusahaan pikeun ngudag kekecapan, dina analisis akhir nyaéta ningkatkeun daya saing, anu sanés henteu tiasa nampi paréntah anu tiasa anjeun laksanakeun, ieu kauntungan. Ieu ogé kondusip pikeun pangembangan jangka panjang perusahaan. "


Pos waktos: Dec-10-2020