Dina Oktober 2020, diputuskeun pikeun ngantepkeun timna ilubiung dina diajar téknologi anyar

Dina Oktober 2020, supados langkung tiasa ngadukung konsép sareng "jalma-berorientasi", kami bakal nyayogikeun palanggan sareng jasa kualitas. Hayu konsumén gaduh langkung seueur pilihan sareng mutuskeun ngantepkeun timna ilubiung dina diajar téknologi anyar. Aranjeunna bakal mimiti diajar dina kaping 6 Oktober, supados konsép desain unggal produk sampurna, karajinan anu luar biasa, karajinan anu luar biasa, sareng lawon anu bermutu sareng bermacam-macam.


Waktos Post: Nov-26-2020