Warta Perusahaan

Dina raraga ngalaksanakeun manajemén anu langkung saé, ningkatkeun kamampuan operasional, sareng ngagedékeun ideu damel, dina tanggal 15 Maret 2020, padamelan produksi payun disusun pikeun ngalaksanakeun latihan lanjutan saminggu. Eusi utama tina panilitian ieu kalebet dua bagian: kamampuan operasi padamelan padamelan produksi sareng kamampuan manajemén di tempat. Dina énjing kaping 16, dina pingpinan ngawas produksi, anjeunna ngalaksanakeun kunjungan sistematik sareng diajar. Sore, anjeunna diajar padamelan numutkeun urutan pergeseran, pakait sareng katerampilan operasi sareng manajemén tempat dina posisi. Sapanjang prosés diajar, padamel pabrik urang disiplin, diajar sacara rajin, nyungkeun naséhat kalayan rendah haté, sareng nunjukkeun sumanget anu hadé.

Tanggal 10 Méi 2020, diputuskeun pikeun nambihan sababaraha mesin percetakan garmen sareng treadmills. Dina raraga nyetak jinis pola kualitas luhur anu langkung saé, éta ogé tiasa dilarapkeun kana rupa-rupa bahan lawon. Ti jero ka luar, éta nyayogikeun anu nganggo anu aman sareng nyaman nganggo kenikmatan. Dina hal kualitas, ngudag kasalametan, henteu luntur, restorasi tinggi, kontrol kualitas anu langkung saé, sareng teras-terasan milari parobihan sareng inovasi dina pangerjaan, gaya sareng bahan, pikeun nyiptakeun produk anu langkung saé.

Dina raraga ningkatkeun katerampilan operasional sareng ideu damel, tanggal 14 Séptémber 2020, ngantep tanaga anu aya hubunganana pikeun ilubiung dina kuliah dasar, eusi diajar utami nyaéta prosés operasi aktual tina eusi dasar sareng ideu anu aya hubunganana sareng teoritis internal. Kompetisi elmu diantarana ngajantenkeun élmu industri profesional na langkung mantep sareng jero. Dina suasana anu santai sareng galak, para pagawé bakal gaduh pamahaman anu langkung saé, sareng operasi anu saleresna di soré bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung épisién sareng langkung épisién.


Waktos Post: Nov-18-2020