Digabungkeun sareng kaayaan perusahaan ayeuna, urang kedah ngalaksanakeun éta undak sareng aktip

Tanggal 16 April, papakéan Pinyang nampi pesenan 3000 lembar, anu berhasil dikirimkeun dina kaping 29. "Kuantitas angkatan ieu pesenan alit pisan, sareng éta peryogi tujuh warna. Dibutuhkeun 12 jam kanggo hiji warna pikeun ngalelep sareng tilu dinten tujuh warna. Éta ogé kedah ngalengkepan sagala rupa prosés sapertos anyaman sareng percetakan. Tungtungna, éta tiasa dikirimkeun dina 13 dinten, anu ngagambarkeun kalenturan sareng agility produksi perusahaan.

"Tanpa transformasi perusahaan sareng pamikiran Internét, hal-hal ieu moal tiasa dilakukeun. Pamikiran Internét peryogi kolaborasi pikeun nerapkeun konsép pangiriman 7 dinten ka unggal prosés. Loop tertutup leutik ngabentuk loop-nutup ageung, anu diintegrasikeun kana manufaktur anu fleksibel. Pabrikan anu fléksibel, sapertos sacangkir tipung, tiasa dijait kumaha ageung urutanna.

Kalenturan henteu ngan ukur kagambar dina konsép transformasi prosés manufaktur, tapi ogé dina konsép manajemén perusahaan. 70% padamelan di perusahaan garmen kedah sapotong, sareng padamel kedah kersa ngadamel pesenan ageung. Ku alatan éta, manufaktur fléksibel ngagaduhan sarat anu luhur pisan pikeun manajemén sareng kedah disiapkeun undak-usuk dina waktos anu singget. Pabrik pakean masih janten industri anu padamelan padamel. Salaku conto, alat-alat tuang otomatis dina lokakarya ngalelepkeun ningkatkeun prosés presisi sareng kualitas produk. Nanging, dina sababaraha tautan produksi, teu mungkin pikeun ngaleungitkeun tanaga gawé sacara lengkep. Teu kedah dilawan sareng diperyogikeun pikeun Internét industri pikeun ngembangkeun dugi ka ayeuna. Nanging, kusabab industri anu béda sareng tingkat éntri anu béda, perlu ngagabungkeun kaayaan perusahaan ayeuna pikeun ngalaksanakeun éta langkah demi langkah sareng aktip.


Pos waktos: Dec-10-2020