Gym Olahraga Kaos Lengan Panjang Awéwé Kaos PY-CT002

Pedaran pondok:

olahraga olahraga awéwé leungeun baju panjang


Detil Produk

Tanda Produk

Kumaha carana milih kaos olahraga?

1. Jangkung sareng ipis

Kaos oblong olahraga V-beuheung bakal ngantepkeun sakumna awak langkung ventilasi, kakurangan ipis kana kaunggulan, langkung jelas. Ayeuna sadayana kaéndahan pelangsingan anu populér, kaéndahan ieu pikeun ngantep sadaya jelema ningali, henteu milih vérsi kaos oblong, ieu bakal katingali langkung ipis.

2. Pondok

Kaos oblong sareng kaos oblong anu caket sareng beuheung buleud anu paling cocog pikeun jenis awak ieu. Beuheung buleud ieu bakal katingali langkung langsing, sareng "jangkungna" sacara umum parantos manteng pisan. Entong mikir yén anjeun leutik, anjeun kedah pakéan nyalira ketat, anu bakal mundur. Cara pangsaéna pikeun pakéan nyaéta pas.

3. Gendut

Kaos oblong olahraga saderhana sareng leupas tanpa pinggel cocog pikeun bentuk awak anu gendut. Penting pisan pikeun parios detil garis cangkéng nalika milih pas kaos oblong olahraga. Milih garis beuheung anu langkung ageung tiasa ngajantenkeun beuheung langkung gampang. Kaos V-beuheung leutik henteu cocog, sareng beuheung V langkung saé. V ngartos ngajantenkeun jelema gendut katingali kembung.

Umumna milih gaya taktak, saderhana sareng loma, modis sareng serbaguna, cocog pikeun jalma tina inohong naon waé.

Pamakéan produk: pikeun kaos iklan, baju kelompok, kustomisasi pribadi, sareng sajabana, tiasa ngarobih warna, pola, logo.

ht (1)

ht (2)

ht (3)

jty (1)

jty (2)

jty (3)

jy (4)

jy (3) jy (2)

vd

bf2

rh3

FAQ

1.Q: Naon metode pengiriman barang?

A: Ku cara jelas. Sapertos fedex, dhl, tnt sareng sajabina; ku hawa; ku laut. Biaya pengiriman barang diputuskeun ku cara ngirim & beurat produk & beurat saleresna sareng alamat anu lengkep.

2.Q: Naon metode Pembayaran?

A: Kami ngadukung sababaraha cara pamayaran (T / T, kartu Visa, Western union, Moneygram, Secure payment-Escrow, jsb) T / T

3.Q: Naha urang tiasa nyetak mérek atanapi logo urang sorangan dina produk anjeun?

A: Leres, éta pelesir kami janten salah sahiji pabrik OEM anjeun di Cina pikeun nyumponan sarat OEM anjeun.

4.Q: Naha sababaraha barang ngagaduhan bénten antara gambar wéb sareng barang-barang praktis?

A: Kusabab bédana lampu sareng browser, ogé batch anu bénten-bénten, matéri tiasa sakedik béntenna. Sapertos lapisan, janten catetan produk janten previl nanaon, sakapeung, gambarna kanggo rujukan waé. Ieu diijinkeun bisi anu sabenerna. Upami aya patarosan, punten wartosan kami sateuacan mesen sareng naroskeun sacara jelas.

5.Q: Kawijakan balik sareng ngabalikeun duit

1. Kami ngan ukur nampi pananggeuy sareng ngabalikeun duit pikeun masalah kualitas, sapertos motong, liang, teu kalebet karusakan buatan manusa saatos dianggo.

2. Pls ngahubungan kami sareng gambar dina waktos 3 dinten saatos anjeun nampi pesenan upami aya karusakan.

3. Plls mastikeun yén unsur reture nyaéta pakét aslina, labél / hoags, henteu nyeuseuh sareng teu kotor.

4. Pengembalian dana dilakukeun upami ngan ngagantian anu teu sayogi. Tapi pikeun biaya pengiriman barang balik, pembeli bakal tanggel waler éta.

5. Kami bakal nungkulan masalah anjeun dina 3 dinten saatos anjeun ngirim pesen


  • Saméméhna:
  • Teras: