Wisata Pabrik

tyj
rt (1)
rt (5)

1. Bahan

rt (9)

2. Motong

mgh (2)

3. Ngepaskeun

rt (3)

4. motong Thread

rt (8)

5. Beusi

mgh (1)

6. Nalungtik Pakéan

rt (12)

7. Bungkusan

rt (10)

8. Encasemen

rt (11)

9. Nganteurkeun Barang