Custom Logo Lengan Panjang Awéwé'S Hoodie PY-WW003

Pedaran pondok:

Baju haneut warna padet lalaki sareng awéwé pasangan baju haneut custom dicetak logo hoodie


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Naon jinis lawon pikeun milih kustomisasi baju haneut usum? Pangetahuan ngeunaan lawon khusus pikeun Hoodie

Dina Hoodie khusus, aya sababaraha lawon pikeun urang milih di pasar, tapi jenis lawon Hoodie anu langkung nyerep kesang sareng napas? Kustomisasi T Club bakal nyandak anjeun ngartos kaayaan lawon Hoodie di pasar.

Lawon khusus baju haneut - lawon kasmir

Cashmere sorangan sanés istilah standar, tapi nami anu biasa dianggo pikeun bisnis. Alesan kunaon éta disebut kasmir nyaéta kasmir buatan, janten disebat kasmir, sanés rambut domba. Cashmere henteu mahal sapertos rambut domba, tapi pangaruhna termal anu saé, henteu kirang ti rambut domba. Ku alatan éta, éta loba dipaké dina industri pakean. Ieu mangrupikeun pilihan tina seueur pangguna pikeun ngarobih Hoodie. Éta ogé modél tetep haneut.

Lawon custom garmen - lawon katun murni

Katun murni didamel tina serat katun. Serat katun ngagaduhan hibroskopisitas anu saé, fungsi pendinginan anu hadé, tiasa nyerep peluh sareng ngajantenkeun kulit seger. Pakean tina katun murni lemes pisan sareng raoseun. Lawon katun murni biasana garing pikeun kabaran, beurat beurat, sareng perméabilitas hawa anu langkung saé. Aranjeunna raoseun dina awak sareng cocog pikeun ngadamel baju usum panas. Nanging, lawon katun murni ngagaduhan salah sahiji kaunggulan anu paling hébat, nyaéta, nyerep peluh sareng perméabilitas hawa. Hijina kakurangan nyaéta aranjeunna gampang kerut.

Lawon khusus pikeun baju haneut - bulu kutub

Buluan kutub mangrupikeun lawon rajutan. Éta mangrupikeun struktur rajutan Yuanbao alit, anu dianyam dina mesin bunder ageung. Saatos dianyam, lawon kulawu dicelup heula, teras diolah ku sababaraha prosés finish rumit sapertos nping, carding, shearing sareng pelleting. Belah payuneun lawon disikat, sareng sisikian anu oyagna lemes sareng padet, sareng henteu gampang pikeun hédkeun wol sareng bantalan, sareng sisi tukangna jarang sareng, Villa pondok, tékstur jelas sareng élastisitas mengembang. Bahanna umumna poliéster, raos lemes.

Tilu jinis lawon Hoodie di luhur nyaéta nyerep peluh anu langkung saé sareng lawon bernapas kanggo hoodies khusus; pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan pilihan lawon tina hoodies khusus sareng réncang hoodies khusus, mangga kontak layanan palanggan kustomisasi online Club.

Ringkesan:

Baju haneut anu dijilbab ipis didamel tina 50% serat poliéster sareng katun 50%. Éta tahan kerut sareng tahan tahan. Éta ngagaduhan élastisitas anu saé sareng stabilitas diménsi. Éta henteu gampang pikeun pilling sareng listrik statis. Tekstil disisir, nyaéta lawonna langkung kandel, kompak. Éta tiasa dianggo ku lalaki boh awéwé. Anjeun ogé tiasa ngaropea pola, warna sareng logo.

Pamakéan produk: pikeun iklan, Hoodie, pakean kelompok, kustomisasi pribadi, sareng sajabana, tiasa ngarobih warna, pola, logo.

Detil Gancang

Jenis Suplai: jasa OEM Tempat Asalna: Jiangxi, Cina

Ngaran Merk: PINGYANGYU Nomer Modél: PY-WW003

Tipe lawon: Campuran katun Fitur: Gancang Gancang, Anti bantalan, Anti Ngaleutikan, Tanpa cap

Bahan: 50% PoliésterTéknik katun 50%: Dicitak

Desain: Usum dijejeran: Autumn

Gaya: Baju Kasual Panjangna: Batur Tipe Pola: Gaya Lengan Padet: Batur

Kerah: Beurat V-beuheung: 350g

Panjang leungeun baju (cm): Pinuh 7 dinten conto waktos mingpin urutan: Dukungan

Ngaran produk: Custom fall los v-neck sweatshirt Tipe Produk: kaos awéwé

Kata kunci: awéwé kaos ageung Génder: Girl Lady Women

Logo: Tipe Percetakan Logo anu Disaluyukeun: Pakait sabab

Barang: Layanan OEM Ukuran Adat: Ukuran Adat

Palayanan: Custom OEM ODM Pedaran: Custom Made Desain

ngf (2)

ngf (3)

jt (2)

ht

vd2

bf3

bf4

bf5

vd6

jt (3)

jt (1)

jy (2)

jy (3)

jy (4)

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik?

A: Leres, Kustomer Ciptaan urang gaduh langkung ti 5 taun pangalaman damel sareng pasar mode Éropa sareng Amérika dina desain, pamekaran sareng prosés produksi.

Q: Ngeunaan ukuran sareng warna.

A: Narima kustomisasi.

Q: Naon lead-time universal pikeun kiriman pangiriman?

A: Produksi alit: 5-7 dinten Produksi massal: 7-15 dinten atanapi dumasar kana qty anjeun.

Q: Naon anu anjeun tiasa kéngingkeun kami?

A: produk unggulan (desain unik, mesin percetakan sateuacanna, kontrol kualitas ketat) Pabrik

diobral langsung (harga pikaresepeun tur kalapa) jasa hébat (OEM, ODM, saatos-salesservices, pangiriman gancang) rundingan bisnis Profesional.

jy (5)


  • Saméméhna:
  • Teras: