Kaos Polos Lengan Panjang Girl Kaos Kaos PY-GTC001

Pedaran pondok:

katun kaos polos leungeun baju panjang polos


Detil Produk

Tanda Produk

1. Naon kaunggulan baju katun murni?

Kusabab serat katun mangrupikeun konduktor anu panas sareng listrik anu lemah, koefisien konduksi panas na lemah pisan, sareng kusabab porositas sareng élastisitasna anu luhur, jumlah ageung hawa tiasa akumulasi antar serat, sareng hawa mangrupikeun konduktor panas anu goréng sareng listrik. Ku alatan éta, tékstil serat katun murni ngagaduhan insulasi termal anu saé, sareng ngagem pakean katun murni ngajantenkeun jalma asa haneut. 2 、 Kumaha cara nganggo kaos oblong?

Kaluar: Kaos oblong + topi lega brimmed kusabab sél melanin dina kulit barudak henteu asak sareng lemah tahan ka sinar ultraviolét, disarankeun nganggo kaos panjang atanapi kaos lengan panjang nalika kaluar, anu henteu ngan ukur tiasa nyegah panonpoé, tapi ogé mayungan kulit hipu orok.

Bisa ogé ngantep orok nganggo perméabilitas hawa anu lega topi anu lega, ogé tiasa maénkeun pangaruh sunshade anu saé, tapi ogé tiasa nyingkahan heatstroke.

2. Wisata lapangan: kaos baju panjang + calana panjang

Dina usum panas, upami kolot hoyong nyandak murangkalihna ka luar lapangan, aranjeunna bakal nyéépkeun waktos lami di luar ruangan, sareng gampang sunburnt. Salaku tambahan, reungit, duri, baktéri sareng sajabana bakal janten ancaman pikeun kulitna. Janten nganggo calana panjang leungeun baju kanggo murangkalih, sanés ngan ukur pangaruh naungan, tapi ogé pikeun nyegah gigit reungit, goresan duri sareng kaayaan sanés.

Pamakéan produk: pikeun pakean kelompok, kustomisasi pribadi, sareng sajabana, tiasa ngarobih warna, pola, logo.

nhg (1)

nhg (2)

nhg (3)

egr (1)

egr (2)

aa1

rgr2

hrt3

FAQ

1.Q Naha anjeun pabrik?

A Leres, Kami mangrupikeun pabrik pakéan pikeun barudak profesional.

2.Q Naha anjeun nampi mesen alit?

A Leres, Kami nampi urutan alit sareng urutan sidang.

3. Q Dupi anjeun nyetak logo kami?

A Leres. Urang tiasa nyetak pelanggan'logo.

4.Q Sabaraha lami pakét dugi ka pangiriman ka alamat kuring?

A Candak sakitar 3-10 dinten kerja dugi ka alamat anjeun ku DHL, UPS, EMS, 4PX. Sareng sakitar 25-35 dinten damel dugi ka alamat anjeun ka laut.

5. QI hoyong langkung seueur gaya, kumaha kuring kéngingkeun katalog pangénggalna pikeun rujukan?

A Anjeun tiasa ngahubungi kami ku Manajer Dagang atanapi Email, Kami bakal masihan anjeun katalog pangénggalna numutkeun inpormasi anjeun.

6.Q Kumaha anjeun ngendalikeun kualitasna?

A Kami bakal ngatur conto konfirmasi sateuacan produksi masal. Salila produksi, urang gaduh staf QC anu profesional ngadalikeun kualitas sareng pembuatan saluyu sareng sampel anu dikonfirmasi. Kami ogé bakal ngajamin akurasi bungkusan sareng ngirim anjeun conto pengiriman. Wilujeng sumping di pabrik urang pikeun mariksa.

7. Q Naha produk anjeun ramah lingkungan? Naha aman pikeun orok urang?

A Leres, produk kami ramah lingkungan, gaduh sertipikat SGS. éta séhat sareng aman pikeun orok anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: