Taros Kami

Nanchang Pinyang Clothing Co., LTD

Alamat

89 Qessen Road, Taman Industri anu diinvestasikeun asing, Distrik Xinjian, Kota Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina

Telepon

Jualan: 15070028518

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami