Tentang Kami

Nanchang Pinyang Clothing Co., Ltd.

Nanchang Pinyang Clothing Co., Ltd. perenahna di taman industri kabupatén xinjian kalayan investasi asing, mangrupikeun perusahaan khusus dina produksi sababaraha jinis pakean. Éta mangrupikeun salah sahiji penjualan garmen sareng perusahaan produksi utamina dina perdagangan asing di nanchang sareng daerah sekitarna. Perusahaan didirikeun mangtaun-taun, ngandelkeun tingkat profesional sareng téknologi dewasa dina bidang produksi pakean, saluyu sareng konsep tina "jalma-berorientasi", pikeun nyayogikeun jasa kualitas pikeun seuseueurna konsumén.

Pausahaan ngagaduhan sakumpulan tim desain propésional, bakat manajemén kualitas luhur sareng tim produksi terampil, tim manajemén profesional sareng pangalaman industri anu euyeub, sahingga unggal konsép desain produk sampurna, sareng pengerjaan lemes sareng indah, lawon bermutu sareng beragam pilihan masihan konsumén langkung seueur pilihan.

jty