12-16 Taun Lengan Panjang Boy T-Shirt PY-TC003

Pedaran pondok:

Kaos oblong budak umur 12-16 taun


Detil Produk

Tanda Produk

1. Kaos naon waé anu cocog pikeun budak leutik?

Pikeun barudak, baju tina rupa-rupa warna cocog pisan pikeun aranjeunna - sinar panonpoé sareng kaindahan mangrupikeun asesoris standar pikeun murangkalih. Urang sadayana resep suasana anu polos sareng romantis barudak, janten murangkalih henteu milih warna baju. Upami aranjeunna "biasa" dina hiji warna nalika ngora, aranjeunna bakal kaleungitan impian anu warna-warni. Aranjeunna peryogi kaos oblong anu ramah sareng modis, komposisi lawon ieu nyaéta lawon katun murni, murangkalih sering ngesang nalika maén, maka katun murni mangrupikeun lawon nyerep peluh anu pangsaéna, murangkalih nganggo nyaman sareng teu kaampeuh.

2 、 Naon manpaat baju kaos belang?

Kaos Bodas saderhana sareng serbaguna, gampang cocog sareng rupa-rupa warna papakean, gampang pisan disorot, janten nalika usum panas resep pisan ku budak leutik sareng indung. Salaku conto, kaos bodas ieu saderhana sareng santai, kalayan desain pola ngelek anu menarik di sisina, anu ngajantenkeun kaos oblong langkung fleksibel, saderhana sareng modis.

Kaos bodas ieu ngagaduhan desain henteu teratur di sisi na. Desain motong trapezoidal ngajantenkeun kaos oblong katingalina benten pisan sareng seksi. Kaos oblong anu saderhana sareng unik ieu tiasa gampang nunjukkeun kapribadian pantun barudak nalika usum panas.

Kaos belang bodas, kaos oblong bodas kalayan desain pola stripe klasik, teras nganggo desain anu pikaresepeun, kaos sapertos sapertos kaos oblong bodas saderhana raoseun, artistik sareng indah.

Pamakéan produk: pikeun pakean kelompok, kustomisasi pribadi, sareng sajabana, tiasa ngarobih warna, pola, logo.

htr (1)

htr (2)

htr (3)

yt (1) sdv yt (2)

jy (2)

 

er

as2

vd3

as4

FAQ

Q: Naha anjeun Pabrikan atanapi perusahaan dagang?

A: Kami pabrik aslina sareng grosir langsung kalayan 5 taun pangalaman.

Q: Naon produk utama anjeun?

A: Kami produsén profesional baju rajut barudak, produk utami kami nyaéta kaos oblong, calana, kolor, baju kaos, bulu, jaket, baju s sareng orok kanggo murangkalih yuswa 0 ~ 10.

Q: Naon kualitas produk anjeun?

A: Kami ngadopsi kualitas saé sareng lawon ramah lingkungan, napas sareng nyaman, éta saé pikeun kulit barudak. Produk kami lulus uji garmen SGS.

Q: Kunaon harga anjeun langkung handap dibanding pemasok anu sanés?

A: Punten perhatoskeun yén kami pabrik aslina sareng grosir langsung, janten harga kami langkung handap.

Produk kami sami kualitas sareng harga panghandapna, harga anu sami kalayan kualitas anu langkung saé.

Q: Dupi abdi ngagaduhan logo kuring dina produk?

A: Leres, anjeun tiasa ngagaduhan logo dina produk. MOQ nyaéta 50 pcs / desain. mangga ngahubungan kami lamun pesenan custom.

Q: Naon waktos pamimpinna?

A: Upami mesen desain ayeuna, aranjeunna siap dikirim. Paket bakal dikirim dina waktos 7 dinten saatos nampi pembayaran. Waktos pengiriman gumantung ka nagara tujuan

Upami jasa khusus, waktos pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

Q: Kumaha carana ngajawab masalah kualitas saatos penjualan?

A: Candak poto masalah sareng kirimkeun ka kami. Kami bakal ngadamel solusi anu wareg pikeun anjeun dina 24 jam saatos urang mastikeun masalahna.


  • Saméméhna:
  • Teras: