100% Katun Trendi orok Awak jas PY-YR007

Pedaran pondok:

100% katun jas awak orok trendi


Detil Produk

Tanda Produk

1. Naon kaunggulan baju katun murni?

Kusabab serat katun mangrupikeun konduktor anu panas sareng listrik anu lemah, koefisien konduksi panas na lemah pisan, sareng kusabab porositas sareng élastisitasna anu luhur, jumlah ageung hawa tiasa akumulasi antar serat, sareng hawa mangrupikeun konduktor panas anu goréng sareng listrik. Ku alatan éta, tékstil serat katun murni ngagaduhan insulasi termal anu saé, sareng ngagem pakean katun murni ngajantenkeun jalma asa haneut. 2 、 Kumaha cara nganggo kaos oblong?

Kaluar: Kaos oblong + topi lega brimmed kusabab sél melanin dina kulit barudak henteu asak sareng lemah tahan ka sinar ultraviolét, disarankeun nganggo kaos panjang atanapi kaos lengan panjang nalika kaluar, anu henteu ngan ukur tiasa nyegah panonpoé, tapi ogé mayungan kulit hipu orok.

Bisa ogé ngantep orok nganggo perméabilitas hawa anu lega topi anu lega, ogé tiasa maénkeun pangaruh sunshade anu saé, tapi ogé tiasa nyingkahan heatstroke.

2. Wisata lapangan: kaos baju panjang + calana panjang

Dina usum panas, upami kolot hoyong nyandak murangkalihna ka luar lapangan, aranjeunna bakal nyéépkeun waktos lami di luar ruangan, sareng gampang sunburnt. Salaku tambahan, reungit, duri, baktéri sareng sajabana bakal janten ancaman pikeun kulitna. Janten nganggo calana panjang leungeun baju kanggo murangkalih, sanés ngan ukur pangaruh naungan, tapi ogé pikeun nyegah gigit reungit, goresan duri sareng kaayaan sanés.

Pamakéan produk: pikeun pakean kelompok, kustomisasi pribadi, sareng sajabana, tiasa ngarobih warna, pola, logo.

sd

rht (2)

d

r

rth (8)

rth (12)

rth (10)

rth (4)

rth (1)

rth (6)

rth (8)

rh

FAQ

--Naha milih urang?

1. Rupa-rupa gaya kalayan desain modis sareng warna anu béda pikeun minuhan sarat anjeun.

2. Kualitas luhur sareng jasa pangsaéna.

3.Jumlah leutik tiasa ditarima.

Harga 4. Pabrik-langsung.

5. Nawiskeun jasa nambihan logo anjeun.

- Naon ari MOQ na?

Pikeun produk anu béda, lawon anu béda, jumlah khusus bakal béda, pl nawiskeun ka salesman kabutuhan anjeun, kami bakal mariksa MOQ pikeun anjeun gancang-gancang.

- Kumaha terang kualitas massal?

Sateuacan produksi, kami bakal ngirim anjeun sampel PP, saatos anjeun mastikeun, maka kami bakal ngamimitian produk anu seueur.

- Kumaha ngeunaan pakingna?

Kami standar bungkus kantong PP upami anjeun henteu aya syarat, upami anjeun hoyong bungkusan anu indah, hayu urang terang, kami bakal nyarankeun bungkusan anu cocog atanapi disesuaikan sareng desain anjeun.

- Kumaha carana kiriman kuring bakal dikirim?

Urang tiasa ngintunkeun barangna ku express, ku hawa, ku karéta atanapi ku laut. Kami bakal nawiskeun anjeun cara pangiriman pangsaéna numutkeun jumlah anjeun tina urutan.


  • Saméméhna:
  • Teras: