100% Katun Lengan Pendek Lalaki Kaos PY-ND004

Pedaran pondok:

Pola logo khusus kaos oblong buleud kosong


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk: Pangetahuan kaos kaos, sabaraha anjeun terang?

1. Naon beurat gram?

Beurat gram umumna dipaké pikeun nunjukkeun kandel lawon. Beuki gedé beuratna, kandelna baju beuki kandel. Beurat kaos oblong umumna antara 160g sareng 220g. Upami éta ipis teuing, éta bakal transparan pisan. Upami éta kandel teuing, éta bakal sultry. Sacara umum, langkung saé milih antara 180-260g. (leungeun baju pondok biasana 180-220g, anu ngan ukur kandelna leres. Kaos oblong panjang biasana milih lawon 260g, anu kagolong kana jinis anu kentel)

2. Naon nomer cabangna?

Hartosna: panjang yard benang katun kalayan beurat umum hiji pon.

Benang Cacah Kasar: benang katun murni kalayan cacah 18 atanapi kirang, utamina dianggo pikeun anyaman lawon kandel sareng beurat atanapi ngagedéan sareng ngagulung lawon katun.

Jumlah benang sedeng: 19-29 ngitung benang katun. Hal ieu utamina dianggo pikeun pakean rajutan kalayan syarat umum.

Benang itung rupa: benang katun 30-60 itung. Hal ieu utamina dianggo pikeun rajutan kelas tinggi. Jumlahna langkung luhur, langkung lemes na. Kaos oblong biasana 21 sareng 32.

3. Naon anu nyisir?

Benang katun kaos tiasa dibagi kana benang sisir sareng benang sisir.

Benang sisit: ngarujuk kana benang anu dipintal ku prosés muterkeun sisir, ogé katelah benang henteu dikombinasikeun.

Benang sisir: ngarujuk kana benang anu dihasilkeun ku nambihan prosés sisir kana benang sisir biasa nalika muterkeun sareng serat katun kualitas luhur salaku bahan baku. Beungeut lawon relatif beresih sareng lemes.

4. Naon prosés nyetak kaos oblong?

Nyetak kaos dasarna dibagi kana percetakan layar sareng mindahkeun percetakan.

Nyetak layar: téknologi relatif rumit, utamina kalebet desain, pilem, cetak, garing sababaraha léngkah. Kauntungannana nyetak layar nyaéta warna gancang, tahan sareng cuci. Kusabab mahalna pembuatan piring pikeun nyetak layar, produksi massal diperyogikeun pikeun ngirangan biaya, anu henteu tiasa nyumponan sarat percetakan angkatan tunggal atanapi alit.

Mindahkeun percetakan: ogé katelah stamping panas. Kauntungannana nyaéta warna anu caang sareng téknologi saderhana. Anu ngarugikeunana nyaéta pola awétna goréng, henteu tahan dipakena sareng dikumbah.

5. Kumaha kaos oblong ditembangkeun?

Karakteristik pangobatan singeing nyaéta miceunan fuzz anu kabentuk dina permukaan benang kusabab serat henteu berliku sareng serat anu nonjol, sahingga lawonna langkung lemes sareng éndah, sareng warna lawonna rata, sareng tiasa nyetak pola anu jelas sareng alus.

6. Naon kaunggulan lawon katun Kaos? Naha nambihan spandex?

Lawon katun murni dicirikeun ku cecekelan anu saé, panangtayungan nyaman sareng lingkungan, tapi gampang dikeriting. Nambahkeun sajumlah leutik spandex tiasa sacara signifikan ningkatkeun sipat fisik lawon, ningkat pisan élastisitas lawon, bari ngajaga tékstur sareng nyaman katun murni. Salaku tambahan, nambihan spandex kana cangkéng tiasa nyegah beuheung tina leupas sareng deformasi, sareng ngajaga élastisitas awét tina cangkéng.

Ringkesan:

Kaos oblong buleud kosong beuheung buleud, katun indah, lemes, murni sareng alami, henteu aya zat anu ngabahayakeun, aman sareng betah. Desain beuheung awak klasik, raoseun sareng lemes, langkung enerji. Cuffs fashion saderhana, gaw endah, gerakan bébas. Téknologi kandaraan, kapadetan ningkat, pas raoseun. Rupa-rupa prosés percetakan, baju kerja buatan khusus propésional, baju pésta, baju kelas, baju kagiatan, baju tim, baju kolot-budak, jst.

Pamakéan produk: pikeun iklan, Hoodie, pakean kelompok, kustomisasi pribadi, sareng sajabana, tiasa ngarobih warna, pola, logo.

Téknik: Metode Percetakan Dicetak: Percetakan digital

Tempat Asalna: Jiangxi, Cina Nami Merek: PIN YANG YU

Nomer modél: PY-WW003 Fitur: Anti kisut, Napas, Ukuran Tambih, Sustainable

Kerah: O-beuheung lawon beurat: 180 gram

Kuantitas Sadia: 4480 Bahan: 100% katun

Gaya Lengan: Desain leungeun baju pondok: Kosong, Custom Disambut

Tipe Pola: Gaya Cetak: Smart Kasual

Tipe lawon: Paling parah 7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Dukungan

Ukuran: Logo Ukuran Khusus: Nampi Logo Khusus

Leungeun baju: Pakét Leeve Pondok: 1pc / Opp Kantong

Ngaran produk: men't shirt Usum: Usum Panas

Lawon: katun 100%

jty (2)jty (3)

tyj (1)

vd gr2 bf3 gr4

tyj (2)

tyj (3)

tyj (4)

jy (3)

jy (4)

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A1: Kami pabrik anu aya di propinsi JiangXi, sareng kami gaduh perusahaan 500㎡ di Guangzhou, Cina.

P2: Kami henteu gaduh desain kaos ayeuna, naha urang tiasa ngadamel kaos oblong?

A2: Leres mang, pls wartoskeun kami ideu anjeun ngeunaan kaos oblong, désainer kami bakal ngabantosan anjeun ngararancang desain.

Q3: Naon waktos pangiriman anjeun?

A3: Sampel umumna 3-7 dinten saatos pamayaran, Kanggo pesenan khusus, éta gumantung kana produk & jumlah.

Q4: Dupi abdi tiasa campur sareng desain anu sanés?

A4: Pasti tiasa!

Q5: Naon kabijakan conto anjeun?

A5: Kanggo sampel anu dikustomisasi, kami bakal ngeusi batre biaya sampel tapi bakal ngabalikeun duit nalika mesen masrahkeun langkung ti 100 sét

Q6: Naha kuring tiasa kéngingkeun harga anu langkung handap upami kuring mesen jumlah ageung?

A6: Leres, harga langkung mirah kalayan jumlah pesanan anu langkung ageung.

Q7: Kumaha anjeun ngajamin kualitas produksi?

A7: Kami parios sacara ketat sateuacan ngirim, bakal ngahasilkeun deui gratis upami éta masalah kualitas ti pihak kami

Q8: Naha kuring tiasa kéngingkeun sadayana didaptarkeun di dieu?

A8: Pasti enya; ngan ukur mamatahan ka kami tungtutan khusus anjeun, kami bakal ngalaksanakeun padamelan.

jy (5)


  • Saméméhna:
  • Teras: